BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dijous, 14 de maig del 2009

Alegria, tristeza y sorpresa!!!!

Antes de nada quiero dar la enhorabuena al Barça por la copa, por la temporada y por ser el club mas laureado en esta competicion "la copa del Rey". De ahi viene la alegría: gracias por hacernos ver futbol de verdad. También me gustará hacer mención al comportamiento de las aficiones las cuales han demostrado estar a un gan nivel.
La tristeza viene como no por la pérdida de este título que tanta ilusión había provocado en el entorno del para mi, uno de los mejores clubs del mundo "El Athletic" .
Finalmente la sorpresa viene por el comportamiento de mis amigos barcelonistas, los cuales con el 1-0 no respondían al telefono y en cambio con el 1-2 no paraban de llamar, llamadas que yo si atendí gustosamente para compartir la alegría de un triunfo con un amigo independientemente del equipo que sea. "El Lobo tiene que salir no solamente cuando gana sino tambien cuando pirde."Un abrazo a todos.

3 comentaris:

Xavier Pascual i Soler ha dit...

...per a dir "panera"....

Enhorabona als dos equips per arribar a la final, però pel joc, solament al Barça (tot i que no és el meu equip). Ara molt d'ànim al Villarreal per a que es classifique un any més per a la xampions...I a Alça l'Aleta, a vore si enguany sí!!!!!

Per cert, per què no es convida a participar al Trofeu Leandro Santonja a Alça l'Aleta, que és el degà de l'esport local, a nivell amateur?. Ja sabem que no guanyarem, però al menys la nostra constància té molt de mèrit. No?.
Enguany: La Tonga, El Zinganillo i Els Fadrins...

kkus asa2 ha dit...

Si vols jugar ho has de dir, no aniran a buscar-te, a nosaltres ens ha pasat el mateix, les portes estan obertes per a qui vulga jugar.

Anònim ha dit...

Molt be Juan aixi es parla!!