BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

diumenge, 28 de setembre del 2008

DISSABTE 4 D'OCTUBRE: TORNEN ELS COMPULS DEL "DROGUETA"...PREPAREU LES CARTERES


El proper dissabte 4 d'octubre, celebrem el Panellet dels Marrocs. Com de costum, soparem al maset i després hi haurà desfilada pels carrers del poble, acompanyats per 2 bandes de música i dolçaines.
Després de molt de temps, tornen els compuls preparats per Javi Cantó "Drogueta", que ens ha preparat en companyia d'Alicates un menú especial per a l'ocasió. Com ja sabeu per experiència, prepareu les carteres...Que és un sopar "delicatessen".

Si voleu que vos comptem per al còmpul, teniu que avisar al Drogueta o a Alicates abans del divendres 3 d'octubre, dia del Panellet dels Marrocs.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

propose quedar antes com a les 20.00 hores en la bodegueta per visionar el video o la presentacio que en va fer eduard el de chilches, falta el video de l´altre eduard. Opineu per a preparar el caño, les cervecetes, etc... ja direu..

El excapità.

Xavier Pascual i Soler ha dit...

O.K. la idea és bona...A les 20.00 a la Bodegueta. Cervesseta, vídeo capitania (pre-estrena), perquè l'estrena ha de ser en un sopar a la teua caseta...i després al Maset, amb el supercòmpul de Javi...Jo m'apunte.

Alicates

Anònim ha dit...

Jo també , cal dur beguda pals botelleros del capità ???? ... i serà pre-estrena que el video complet està costant molt ... i damunt un virus al portatil està fent-me la vida impossible !!!

Eduard

Anònim ha dit...

beguda no cal durne sols ganes de beuren. Per cert passeu la veu que pareix que la gent no heu sap.