BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dimarts, 4 de març del 2008

SOPAR DE LES PORRES (ESQUADRA TRABUC)


Estimats trabucaires:

Dissabte 8 de març, dia internacional de la Dona Treballadora i nit de la desfilada del Panellet dels Espanyoletos (que enceta el cicle fester 2008-2009), els membres de l'esquadra Trabuc tindrem al Maset dels Marrocs el ja clàssic SOPAR DE LES PORRES, un sopar que no seria possible cada any sense les inestimables aportacions dels membres de l'esquadra abonats permanentment a la porra (Jumi el President) i als que per una cosa o d'altra finalment no venen a sopar. A tots ells: gràcies i als que sí que aneu, animar-vos a estar al maset cap a les 21'00 hs., per preparar els sopar i ajudar-li a Conill a la cuina.

3 comentaris:

Xavier Pascual i Soler ha dit...

Gràcies Jumi, les gambes estan molt bones.Esperem que enguany continues la mateixa marxa a la ratlla dels amics. Als que vulguen seguir el ritme de Jumi, els demés ho agraïrem.

Anònim ha dit...

Molt bo el sopar, i a més jo si que tenia caldo al meu plat!

Amb 5 euros la porra a l'any que ve tindrem hasta camareres per a nosaltres!

Au fieres

Pirata

Xavier Pascual i Soler ha dit...

Menys mal que els nous fitxatges del trabuc de tant en tant escriuen al blog, perquè sino feia com Calderano. Com no em dieu res em canse i no penje més coses. Quina colla de desaborits.

Per cert: ALS 2 EDUARDS: la meua felicitació, vaja sopar més bò ens vareu preparar. De luxe, com vosaltres dos.

I Natxo, el últim de la saga dels drogues, enhorabona i gràcies per la teua invitació a la bodegueta teua, almenys la teua sabem que existeix i que a més té beguda, no com les altres.