BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dimecres, 6 de febrer del 2008

DINAR DEL CAPITÀ MARROCS'08 (DIA DE L'ENTRÀ)

Ací teniu un vídeo del dinar del Capità Javi Cantó Vañó el dia de l'Entrà. Una xicoteta mostra de l'ambient impresionant de festa que varem viure amics i familiars en un dia de l'entrà que va resultar exitós i espectacular, tant per al capità com per a la Filà de Marrocs...tot i que segons alguns "varem tallar l'Entrà",....Enhorabona Capità, enhorabona José Luís Pascual pels 50 anys de Marroc (i Toni Cerdá), i enhorabona a l'Esquadra Trabuc per la desfilada de l'Entrà...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies a tots per la capitania que meu permitit:
A la Sombra que no la perdia en tot el dia (un fallo es pot permitir).
A Charli i el seu tractor.
A Xavi que com sempre ha segut la canya, organitzant, animant, acompanyant, pagant les xirimites, eres molt gran Xavi.
Al director de la carrega dels trabucs Jumi i els seus discipuls Pau, Charli, Sombra, Edu, moltes gracies a tots.
Al sargento dels amics Heladio, que sempre te el gintonic preparat.
Al que ha descubert les dianes, Blai que ha guanyat tres centims.
Al reporter grafic que sempre està en el lloc mes indicat.
Al cunyao i Jose per la seua participacio.
A Vicent Ferre pe la no seua participacio.
En fi a tots Pere, Josvi, Borderia, Alex, Rubio, ...

Sou la canya per aixo som el Trabuc d´or. Gracies.

El capità bueno ara ex.

Anònim ha dit...

Quiero tambien dar las gracias a todos miembros del Trabuc D´or por hacer que mi integracion en la cuadrilla sea mas facil.
El año pasado no disfrute mucho las fiestas por muchas cosas, no conocer las fiestas, a la gente, costumbres, no parlar valencia, etc.
Este año me lo he pasado en grande y estoy orgulloso de haber podido compartir estas fiestas con vosotros. Os parecera una tonteria pero visto desde fuera es enviadeble una cuadrilla como la vuestra por la unidad y el buen rollo que hay entre todos. Se nota donde esta la buena gente.

Espero poco a poco ir siendo parte activa de la fiesta y participar de muchas mas cosas que todavia este año me he perdido.

Gracias a todos.

Anònim ha dit...

Estimat Natxo:
Com hauràs pogut comprovar, l'Esquadra Trabuc d'Or és una colla de festers, més que amics, integradora i on acollim amb els braços oberts a tots els que com nosaltres, són amants de la festa, del bon roll, de l'amistat per damunt de tot, del companyerisme...i com has comprovat tú mateix, ací ningú no pot sentir-se un extrany, perquè anem tots a una i sempre som tots per a tots. Gràcies a tú Natxo per la teua ràpida integració a l'esquadra i per les teues aportacions, que tot i que no t'ho cregues, nosaltres també hem aprés molt amb tú i l'esquadra ha guanyat molt amb la teua incorporació. Pel teua de la llengua, no et preocupes, també hauràs comprovat que no hi ha fronteres idiomàtiques al Trabuc d'Or, som plurilingües.
El que et dic, gràcies a tú...i ara a pel sopar de les porres, que un any més serà possible gràcies a la inestimable col.laboració i patrocini del teu cunyat JUMI.

Xavi Pascual

Anònim ha dit...

Estimats Natxo i Javi, jo no tinc tanta facilitat de paraula con Xavi, però no puc deixar d´agrair a l´éxcapità tots els detalls que ha tingut en les festes i en el dia a dia en els amics, i el millor de tot es que després de 25 anys apuntat a la filà ha conseguit que vaja a les dianes, gracies per tot Javi.
Natxo, tu ja no tens que integrar-te en la cuadrilla, ara ja eres uno mes, i crec cada any que pase disfrutaras mes de la festa. Espere que no tinguen que pasar 25 ansy per a que pugues gaudir de les dianes.
Per cert Xavi ha oblidat que abans del sopar de les porres tenim un cata el dia 24
Gracies a tots
Blai.

Anònim ha dit...

Este Blog és la seu dels “trabuquers”, un grup de gent alegre, amb sentit de l'humor (també sensats), caracteritzada per estar fortament infectats pel “virus de la festa, del que no volem curar-nos, i per tant sentim una pura passió pels festivals, passió que tot trabuquer té l'obligació de fomentar així com de propagar eixe virus incurable, és un Blog recreatiu, sense caràcter ni ànim de lucre, té com a finalitat el foment i la defensa dels valors de la quadrilla el trabuc d´Or així com el prestigi, el coneixement, la presència, l'ús i la conservació de les tradicions, promoure entre els seus membres el compromís d'una cordial amista de manera responsable amb l'entorn i la defensa dels orígens, tant dins com fora de la festa.

Gràcies Natxo per pertànyer a esta quadrilla.

Anònim ha dit...

Ieaaaaaaaaaaaaa pareuuuuuuu que em fareu plorar !!!!!!!!!!!!!!!!

però que açò s´ha acabat ???????????????

... SI ENCARA QUEDA EL MILLOR !!!!!!


Trabuc d´Or 1993 .

Anònim ha dit...

El Festerot 2008 no te ja mes paraules que ir!
Anar a tots els aces és cosa important, enguany que per fí he tingut totes les festes, desde la "caixa el marrocs" fins el dia de "l'aixabegó", han segut unes de les mes grans!
Gracies Capità, Gracies familia i com no Gracies Trabuc D'or!

Pirata (Capità per al 2019)