BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dimarts, 3 de juliol del 2007

Presentació MOTOCLUB NICOGASS !!!




Bé , salutacions cordials a tots i cadascun dels membres , tan sols convidar-vos , des de la secció Alça l´Aleta Polleta -Racing Competition , a la presentació oficial del motoclub NICOGASS on ens trobem enquadrats per poder practicar el nostre esport favorit i donar cobertura a les activitats de la secció exclusiva de motor.Serà el dissabte a les 17.00 hores i hi haurà nombrosa representació de pilots així com de patrocinadors oferint els productes per ells comercialitzats , des d´açí només animar-vos a que participeu i vos apropeu amb la moto (siga la que siga ) per tal de fer costat a esta iniciativa .





RECORDEU QUE NO SOLES HI HAN MOTOS A LES CARRERES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








SUZUKI GANYAAAA PER GOLEJAAAAAA !!!!!





TRABUC D´OR 1993
Bé com no podia ser d´altra manera , Alça l´aleta Polleta , secció moto racing competition , va estar present en l´acte de presentació del nou motoclub Nicogass.
Com podeu observar a la foto amb els campions Faubel i Terol , ja compten amb una cantera a aquesta secció , sense contar a Edu-Caxapet , que per raons d´edat no va poder assitir.
Només parafrasejar un verset dels nostres benvolguts amics d´Al Tall , comp un petit homenatje a tota la cantera , present i futura , del nostre club:
Tio Canya - Al Tall : "... ja compta amb besnets ben joves , que alegren la seua cara ..."
Ànim a tota la cantera i que sapigau que tindreu tota la nostra ajuda !!!!!
FORÇA ALÇA L´ALETA !!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bona vesprà, malauradament no podré acompanyar-vos el proper dispate, però de totes formes donar-vos molts anims a tu i a tota la gent que heu pres la iniciativa de reactivar el motoclub. Ja saps que podreu comptar amb el meu suport en tot allò en que vos puga ajudar.
Per cert, com volen que es concentren en les competicions els pilots de Suzuki, amb estes xicotes al costat. Aixi els va en les carreres.
un abraç

Anònim ha dit...

Pero les rubies de les fotos tambe venen?