BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dijous, 14 de juny del 2007

EL TRABUC D'OR SPONSOR OFICIAL DELS ACTES ALÇA L'ALETA 1988-2008.


Alça L'aleta Polleta pot presumir de ser el club de Bocairent amb més seccions esportives. En concret el club compta amb seccions de bàsket, futbol 7, futbet, futbol, frontó, tennis de taula, mountain bike, bàsket 3x3....Sols grans clubs a nivell mundial,com el F.C. Barcelona per exemple, es poden comparar en el nombre de seccions. A més a més, és el club local amb més anys d'historia en actiu, 19 en total. Per este motiu s'ha creat una junta gestora que coordinarà la preparació dels 20 anys d'història, que justament es celebraran l'any que ve. Encara que està per a confirmar, grans esportistes de talla mundial con Armstrong, Maradona, Nadal, Pau Gasol, Alonso i, com no, la nostra amiga Ana Kournikova, ja han mostrat el seu interés en asistir als actes de conmemoració que tindran lloc l'any que ve.
D'altra banda, el President de la UEFA, Michel Platini, està estudiant seriosament el celebrar un partit de futbol entre Alça L'Aleta Polleta i un combinat internacional que comptaria amb figures de renom com Cristiano Ronaldo, Kaká, Beckam, Ronaldinho, Van Nistelroy, Villa, Casillas, De la Peña, .... A més hi haurà diversos espectacles musicals per commemorar l'efemèride, en concret i a falta de tancar els detalls amb el/la nou/nova regidor/a de festes i festejos del ajuntament (que a vore si ja d'una el regidor/a de festejos es preocupa una mica pels amics que encara no festejen), estan confirmades les actuacions de U2, Michael Jackson, Rolling Stones, Bajoqueta Rock, El Consorcio, Botifarra i Isabel Pantoja (si és que ja no està a la presó). Tots estos actes conmemoratius seran seguits per televisions de tot el mon con la CNN, Al Jazeera, NBC, BBC, TeleBocairent, Quatro, La Sexta (Andrés Montes vol desplegar tot el seu equip amb Salinas i companyia a Bocairent, establint la seu social a l'Hotel de Ferrero)....Placido Domingo i Montserrat Caballé interpretaran el himne oficial de Alça L'aleta en la ceremonia d' inaguració i esta previst que s'ospeden en la ex-caravana de conill el de Xilxes (ara caravana del Trabuc d'0r), encara que el Drogueta havia possat a la seua dispossició la seua "Bodegueta".

Com és sabut per tots Alça l'Aleta Polleta i la Esquadra Trabuc D'or perteneixen al mateix holding de empreses ALP-ETD Corporation. Per aço, s'ha firmat un conveni de patrocini per el cual la Escuadra Trabuc D'or pasará a ser el patrocinador ofical d'aquestos actes conmemoratius. Altres grups empresarials com Telefónica, El Corte Ingles, BBVA o la Caixa patrocinaran tambe aquestos actes encara de que forma secundaria.