BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

diumenge, 20 de maig del 2007

ELS MOSQUETERS QUE ANIMEN LA RETRETA



Ací tenim a la colla dels mosqueters que animen tots els anys la retreta, juntament amb la nostra esquadra. A la foto s'aprecia com mentre dinen el dia de l'entrà, ultimen els preparatius del numeret de la retreta 2007...vaja coreografia es van currar els colegues...ENHORABONA...i a seguir així, que la retreta és un acte que hi ha que potenciar més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs no, en valencià s'escriu "bloc". "Blog" és anglès, o castellà, o el que siga.


bloc m

Internet

Pàgina web, generalment de caràcter personal i poc institucional, amb una estructura cronològica que s'actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos.



* * *

A part d'això, enhorabona per la feina. La comunitat internauta ha de crèixer a Bocairent en benefici de la pluralitat i el diàleg, coses a les quals alguns no s'acaben d'acostumar.

Anònim ha dit...

enhorabona als creadors del Blog.
podrieu plantejar als contrabandistes i granaders organtizar entre els dos grups el contrabando. (els mosqueters que feren de granaders, i els marrocs de contrabandistes). Posiblement fora mes entretengut.

alatriste ha dit...

Enhorabona pel Blog o Bloc que més dona, nosaltres ja estem preparant la de l'any que ve encara que abans tenim altres porjectes com l'entrà del 2.008. Despúsdemà dissabte ja tenim sopar i anirem maquinat coses, avant en el blog i sobretot en la Retreta. VOLEU QUE UN ANY NO IXCAM A VORE QUE PASSA???