BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dimecres, 5 de novembre del 2008

PREMIS DE GASTRONOMIA

S'ha celebrat en la Filà dels Marrocs la Iª Edició dels Premis de Gastronomia Trabuc, uns premis de caràcter internacional que serviran per a proporcionar un reconeixement a la labor i l'ocupació de les tècniques gastronòmiques dels cuiners més destacats del panorama gastronòmic actual.

Dins del marc dels premis Trabuc s'han creat també els premis Espindarga, estos serviran per a reconéixer els professionals que han destacat al llarg de l'any en la comunitat Festera.
Els premis en qüestió, han sigut impulsats pel Govern de Massachussets amb la intenció de reconéixer la labor gastronòmica a nivell regional i internacional, en esta ocasió els premis han iniciat la seua primera edició realitzant un reconeixement a els grans cuiners, concretament als que han aconseguit 3 estreles MICHELET com Javi Drogueta, Xavier Alicates, Eduard Conill ( La Caixa ), Eduard Conill (Xilxes).
Enhorabona a els premiats, que amb les seues creacions ens acosten al limbe gastronòmic, sens dubte dia a dia, l’esquadra adquirix el protagonisme que es mereix dins del món gastronòmic.










Per a celebrar tan distingit premi, s'esta negociant amb la millor empresa de servicis hostalers perquè tinguem en exclusivitat esta meravellosa cambrera.

Advertència.

De ser possible que esta xica siga la que ens servisca el sopar a l'esquadra, només realitzarà servicis de cambrera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FEM UNA COSA EL PREMIATS LA INSTRUIM I AIXI SEGUR QUE HEU FA TOT BE.....
EL EXCAPITA

Xavier Pascual i Soler ha dit...

O millor la instruisc jo que la teòrica la tinc aprovada fa anys...la pràctica poc a poc s'apren...
Dissabte esperem les delícies dels xefs d'este panellet: els cosins Conills...amb eixe espectacular sense cap dubte ALL I PEBRE, del que ja estic rellepant-me els llavis...Ànim trabucaires...que això ja està ahí!