BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dimarts, 15 de juliol del 2008

HORARIS XII HORES FUTBOL


El próxim cap de setmana el gloriós ALÇA L'ALETA POLLETA disputarà les XII hores de futbol. Ja ha passat molts anys des de que en 1988 es fundara el nostre historic club. Cap equip, en l'historia del esport local, ha sigut capaç d' igualar la marca de 20 anys consecutius disputan este torneig de les XII hores de futbol. Ja queden molt arrere eixos epics partits contra Radio Bocairent i amb aquesta participació, el nostre gloriós equip tancará les jornades esportives d'aquest any. Cal destacar els exits aconseguits i confiem en celebrar dins de 5 anys les bodes de plata del nostre equip

.

Estos son els horaris:


DIVENDRES 18 JULIOL A LES 24.00 CONTRA EL EQUIP DE LA FAMILIA REIG


DISSABTE 19 JULIOL A LES 10.45 CONTRA ELS FADRINS



Cal destacar el partit contra el estimat equip dels Fadrins, equip amb llarga tradició futbolistica. No es la primera vegada que ens enfrentem a d'ells en aquestos 20 anys de trajectoria. Sense dubte que aquest será un partit de germanor i gran espectacle.


ALÇA L'ALETA ¡¡¡¡¡¡¡

11 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si feu alguna vegada una mencio a Vergatessa que du 19 anys i ahi està.

Anònim ha dit...

Joder, jugeun dos de la familia Reig en un equip de 19 i ja anomeneu així a l´equip. Manía?...

Anònim ha dit...

Vergatessa no te ni de prop 19 anys. Durant varios anys es van dir Els Gussanitos.

No hi ha res en contra de la familia Reig. Cuant es va realitzar el sorteig ens pensavem que esta familia havia fet un equip per al futbol (com va fer per al futbet). De ahí la confusió.

Anònim ha dit...

Vergatessa sols va ser gossanitos un any per lo tant en te 18, encara que algu vuiga que en tinguera menys. Nosaltres en tenim 18 i amb passat la majoria de edat amb matricula.
Guanyant, Bon rotllo, Diversio, Amistat i reconeixnet als altres equips als quals els ham donat l´enharabona per fer 20 anys.
El que duerieu de fer vosaltres es reconeixer als altres equips ja que 20 anys amb el despresi per als altres diuen poc per a vosaltres.

Si ho he escrit jo Javi.

Anònim ha dit...

Vaig a passar-te el braçalet de capità de l'equip, ningú ho haguera dit millor.
No se si hi ha gent que te enveja, pero els convide a que juguen un any amb nosaltres per comprovar el bon ambient, i l'esportivitat que es respira dins de l'equip, perque nosaltres encara que perdem dinem, i sopem igual, per si molts no ho tenieu clar.

Anònim ha dit...

Els Gussanitos sempre sereu un equip amic d'Alça L'aleta. De fet varios jugadors han jugat alguna vegada amb nosaltres (Borderia, el Drogueta....). La diferencia que hi ha entre els nostres equips es que Alça L'aleta juga per a passar-ho be i Els Gussanitos per a guanyar. Per ultim recordar que Alça L'aleta ha jugat 20 anys seguits (sense fallar-ne cap) les 24hores de futbol en canvi els Gussanitos dubte que ho hajen fet mes de 10.

Anònim ha dit...

Crec que dubtes malament. I nosaltres torne a repetir, i ho faré les vegades que faça falta, el principal motiu de jugar es que ho passem be, (que et penses, que hem estat guanyant tota la vida, poc futbol has vist), enguany varem caure a les semifinals de les 24 hores, i tots tan contents del magnífic dia que varem passar, pero en fi si no ho vols entendre, que li anem a fer.
Per cert estas escrivint a un blog teu, i no ets ni per dir qui eres, que tens poreta.

Anònim ha dit...

Efectivament, nosaltres com be diu el mue capità sempre jugarem per a disfrutar no solament del joc sino tambe de les amistats que gracias a Vergatessa hem creat. Ademes vos comvidem a que en qualquier moment jugueu amb nosaltres per a que realmente, per aquells que no heu veieu, disfruteu del espirit que viu aquest equip tan gran que es vergatessa i sera per a molts Anys.

Javi.

Anònim ha dit...

Este any en la festa del patronato van jugar un partit amistos el Zinganillo contra La Tonga. Podriem proposar que per al any que ve jugarem Alça L'aleta contra Vergatessa. Al fi hi al cap som dels equips amb mes tradició a Bocairent. Que vos pareix?

Anònim ha dit...

Perfecte, es una gran idea.

Javi.

Xavier Pascual i Soler ha dit...

Quina manera de discutir absurdament. Què més dona quants anys complix cada equip?. El que està clar és que Vergatessa (abans Gusanitos i com sabeu, per a mí, Gusanitos),és un equip que a més de passar-ho bé, ha guanyat molts anys, això ningú no ho discuteix. El que volem destacar d'Alça L'Aleta i tot el món ho sap, és que a pesar de no haver guanyat res en 20 anys, continuem participant cada any a les jornades esportives,amb la mateixa il.lusió, perquè al cap i a la fi, el que vertaderament important és fer esport d'una o d'altra manera i reforçar els lligams entre els amics de sempre i altres amics que hem anat guanyant amb els anys i que alguna vegada han jugat en Alça L'Aleta: Paco Belda, Javi Droga, Toni Borderia, Mariano Ferre Silvestre, Vicent Ferre (cosí), Toni Santos, Joan Vañó (Borja), etc...
Deixeu-vos de discussions i cada equip que seguisca el seu camí, amb la mateixa il.lusió cada any.
Per últim: a qui corresponga, el partit d'exhibició del PATRONATO per a la festa del patronato 2009, ALÇA L'ALETA-VEGATESSA. Tot i que el resultat quasi està clar...ho passarem bé.
Enhorabona al gloriós ALÇA L'ALETA pels seus 20 anys i al VERGATESSA (EX-GUSANITOS),pels anys que complixca: 15?.
Xavi Pascual
(Alicates) - EL 7 D'ALÇA L'ALETA. PODEMOS!.