BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

diumenge, 6 de gener del 2008

HOMENATGE ALS CAPITANS: "JAVIERET"...BY..."TEREIVAJ"



Enhorabona, Javi, huí has tingut el teu primer acte oficial de preparació de les festes 2008. Com que el Trabuc d'Or no pot perdre's cap detall, ha enviat diversos components de l'esquadra perquè no es perderen detall. Allí han estat: Alicates, Juan Carlos, Borderia...Un concert espectacular al Teatre Avenida, al que hem pogut gaudir de la marxa que t'han dedicat la família: TEREIVAJ (Javieret al revés), obra del bocairentí Damián Molina Beneyto i que podrà gaudir tota l'esquadra Trabuc el proper dia de l'entrà, interpretada per la banda música del Gamell (Albaida) amb 100 músics i 20 dolçaines de l'Aljub de Bocairent. El dinar en un gran ambient de germanor festera (els marrocs amb una cinquantena de convidats era la filà amb més representació) i tot molt bé. Posem ací un parell de fotos per aquells que no heu pogut vindre, recordant-vos a tots els membres de l'esquadra que
divendres 11 de gener, a les 22'00 hs. hi haurà el SOPAR-PRESENTACIÓ ESQUADRA I CAPITANIA A L'ALBORET, AMB MÚSICA. Confirmeu abans del dimecres la vostra assistència.

3 comentaris:

El Patriota ha dit...

Enhorabona al capità i com a membre de la AUM Bocairent espere que gaudira de Tereivaj i de El Kàbila (petició expressa del seu germà Pirata al dinar).

PD Que bo és el cambrer de Casablanca que ix al costat...

PD2 Lo dels 100 músics del Gamell serà espectacular, però lo de les dolçaines haguereu pogut contractar als Gatzara's Tudell, que segur que estan el hermanísimo vos haguera fet un preu especial!

Anònim ha dit...

Molt bona l'obra va estar a l'altura del capità, ara que tot vaja be i que disfrutes al màxim que açò ja no para.

Anònim ha dit...

qui es este xic tan templat?