BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dijous, 22 de novembre del 2007

UN MEMBRE DE L´ESQUADRA AL LISBOA-DAKAR




El nostre pilot més internacional, es prepara per a un nou repte. El ral·li dels ral.lis, Lisboa-Dakar. Tots sabem de la seua gran experiència en este tipus d'esdeveniments, de la seua gran capacitat de conducció i la seua excel·lent forma física per a suportar la supervivència que requerix el ral·li, per la qual cosa no dubtem que el pròxim 20 de gener del 2008 aconsegixca la victòria en la seua categoria (CAMIÓ).



L´ESQUADRA EL TRABUC D´OR ESTÀ AMB TÚ.



ÀNIM JUMI.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que quedarà entre els 10 últims...però ja té mèrit participar-hi...quede com quede...enhorabona Jumi, per nosaltres ja eres un campió!.

Anònim ha dit...

És impresionant la forma física del nostre representant , hi han rumors que diuen que dorm a la terrassa de sa casa per anar acostumant-se , es passa la vida al gimnàs , ... en fí tot un campió !!! ànim Jumi no abandones abans de la tercera etapa o no voràs el desert !!! Força campió !!!!

Anònim ha dit...

Algú ha vist alguna vegada a Jumi conduint un camió? el primer rali per a participar el dakar? moltisims anims per afrontar la competició, però de no oblides la diferencia entre ser valent i temerari.
un abraç i sort

Anònim ha dit...

que hi ha de cert en els rumors que diuen que fa practiques de conducció amb un motocarro carregat?, i que en el pinar del parat han descarregat 6 camions de arena per simular dunes?

Anònim ha dit...

Esperem que deixes el llisto igual de alt que amb el trial i el golf ¡¡¡ Força Jumi¡¡¡ Ves en compte de no perdret pel desert.

Anònim ha dit...

Has pensat ficar l´escut dels marrocs a la publicitat del camió?

Anònim ha dit...

Anim artiste, tu veges si el camió te llitera i que conduisca el altre.