BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dimecres, 12 de setembre del 2007

Es crea la plataforma "Recuperem els nostres signes"


Degut al interés en la historia i els signes d'identitat de la nostra Filà mostrada per numerosos grups de Marrocs , s'ha creat esta plataforma per a arreplegar firmes a fi de que es torne a tractar en Assemblea Extraordinaria la proposta que va arribar a la nostra Filà des de la Junta de Festes sobre el ninot Tomassin (per no dir un altre nom).

Esta plataforma es conscient de que aquest tema es molt delicat, pero també enten que amb la retirada d'este simbol es mor una part molt important de la Filà i que es deuria fer un ultim esforç per a salvar aquest acte tant nostre. Durant el sopar del nostre panellet es procedirà a demanar aquestes firmes. Vorem que passa. Vitol al Patró Sant Blai ¡¡¡¡¡

1 comentari:

marroc ha dit...

...Respectant per suposat la llibertat d'expresió, perquè estem en democràcia...crec que el tema de l'acte dels marrocs en la situació en la que ara mateix està...és en la millor que pot estar, tot i que veritablement com a Marroc ho senc de veritat i m'haguera agradat no haver arribat a la situació actual. La cojuntura internacional i les reaccions desmedidats dels extremistes, varen posar Bocairent en el centre de les mirades de la premsa nacional (sense arguments i de manera desmedida, això sí). Crec que vist lo vist i després d'haver "passat pàgina", l'únic que hem de procurar els marrocs és mantindre l'emotiu acte del res del respons pels difunts de la filà a les portes de l'Església i la demostració a tots i cadascun dels actes als que participem, de que som una filà oberta, respectuosa i sobretot que allà on va: FA FESTA. Mantindre viva la memòria dels nostres avantpassats amb un acte senzill, però emotiu, és el que veritablement ens dona a l'acte dels Marrocs l'autèntic valor.
Pel que respecta a la recollida de firmes, vosaltres sabreu el que feu...tot i que la Junta de Festes ja es va pronunciar i les filaes també. Jo, per suposat, no firmaré, tot i que vos respecte la vostra iniciativa.

Atentament,

Xavi Pascual i Soler
Marroc