BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

diumenge, 3 de juny del 2007

ELS MILLORS CUINERS DE PAELLES: ELS DELS MARROCS



Ací teniu una foto de l'equip de cuiners dels Marrocs, al front dels quals està el tio Juanjo "l'auelo". Al mig, com no podia ser d'altra manera, el Drogueta, encetant el seu càrrec de capità el dia de l'Eixabegó. Tot i que només dediquem este apartat als cuiners dels marrocs, ben bé podriem dedicar-los un blog sencer...en nom de tota l'esquadra: enhorabona a tots, sou els millors!!!!!!!!!!!!!!.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu podieu partir.la per la meitat i eixir amb ella a la retreta.

Pirata

Anònim ha dit...

Vullc dir amb la caravana.

Pirata

I a vore si feu comentaris, gossos!!!

Anònim ha dit...

Vullc dir amb la caravana.

Pirata

I a vore si feu comentaris, gossos!!!

Anònim ha dit...

Eis benvinguts al mon dels blogs, perdoneu el retràs però no haviem pogut parlar fins hui. Vos hem posat un enllaç al nostre blog, molta sort!

La directiva del Salse 05

marroc ha dit...

moltes gracies salse05, ara crearem un enllaç al vostre blog

Anònim ha dit...

Pirata, tu ja pots considerar-te com un membre de l´escuadra. (Sempre hi haurà algu per sustituir-te si f falta alguna foto). un abraç.

Anònim ha dit...

Espere no faltar mes a festes, perquè les que venen ara son pa cagar-se, encara que com diria el Capità d'ara: "està tot controlat"
Bueno, dir-vos (perquè no se qui ho escriu) que gracies per considerar-me de l'escuadra, però estic d'exams i podreu lliurar-se de mi al dinar, ja que estic d'exams, ah! però al maset si que aniré, ja que he de fer la ratlla. Per altra banda dir que soc insustituible, per lo menos amb la panxa! Pere tindrà que fer cursets per a poder arribar on jo estic!!! je je.