BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

diumenge, 10 de juny del 2007

CRÒNICA DEL DINAR A LA CASETA D'EDU CONILL


Bé açò és que va donar el dia de si :



Com podeu vorer a la nostra esquadra també s´compleix aquella dita tan famosa : uno treballant i dos mirant !!! pa matar-los . Menys mal que sempre ens queda Xavi.

Varem tindre que estar molt atents , ja que els mosqueters varen enviar una avançada de les seues hosts , i va actuar com una infiltrada per tal d´esbrinar el que farem per la propera retreta . AÇÒ ÉS TOTALMENT INACCEPTABLE ENVIAR ELS XIQUETS A LA CONFRONTACIÓ AMB L´ENEMIC. Si açò és tot el que saben fer apanyats anem.







En quant a la part deportiva de l´acte tenim els següents guanyadors :


1.- Mister camiseta mullada : EDU XILXES
2.- Derrapatge amb bici : GAIZKA BLASCO
3.- Volta cronometrada a l ´horta : EDU XILXES
4.- Siesteta a l´ombra : JAVIER CANTÓ - CAPITÀ








Bé , ja acabades les jornades esportives , varem mamprendre el dinar amb aperitiu , Arroç am peix , sepia i carxofes especialitat del xef , gin-tonics variats i fí de festa ... a la caseta perquè encara ens quedava el sopar de panellet !!!! (però eixa crònica la deixem per un altre dia ).











GRÀCIES ALS AMFITRIONS , ALS QUE VAREU VINDRE PEL DIA TAN BÒ QUE VAREM PASSAR , I ALS QUE NO VAREU VINDRE JA PODEU VORER EL QUE US VAREU PERDRE.
TRABUC D´OR 1993.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mencionar l´esforç en I+D per part d´algún membre de l´escuadra, que ens va deleitar el paladar amb patxaran de vodzka. Inigualable (encara que jo em quede amb el tradicional).

Anònim ha dit...

Imagine que va anra d'allò més be, encara que algú va arribar al maset molt esgotat. Que la Kurnikova va jugar a tenis amb algú de vos.
Pizzes, pizzes i mes pizzes. Les dos quadrilles que no falten als panelles s'en van cascar 16, però lo millor fer-se el cafenet a la fresqueta.
Au fieres fins la pròxima!!!

Pirata

Trabuc d´or 1992 ha dit...

Bona vesprada a tots, pase a remetre-vos la meua direcció d'e-mail nova.
trabuc.or.92@gmail.com

alatriste ha dit...

La guerra de l'espionatge està servida. Com que ens vau pillar a la infiltarda hem decidit vigilar-vos des de l'espai, Ja es troba allí el 1r Gat espacial per tal d'espiar-vos via satèl·lit. El viatge ha estat sufragat dels diners que van sobrar de les festes passades!!
Al nostre blog teniu la notícia.
LA GUERRA ESTÀ SERVIDA!!!!

Anònim ha dit...

juasssss,juuuuuaaasss , juasssssss ... que em pixe damunt !!!! que bons son estos mosqueters , clar que els varen sobarar diners , ambs els vermudasssssossss que es peguen ... ja vindran i els esplicarem que els llangostins i les gambes no son una llegenda urbana : EXISTEIXEN !!!!

pa morir-se de la risa , que divertits tu i que moral .

Anònim ha dit...

Hey, I can't view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.