BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

dissabte, 16 de juny del 2007

Alça l´Aleta Polleta - Sponsorizada per Trabuc D´or .


Bé , com ben bé coneixeu totes i tots , l´ilustre equip Alça l ´Aleta Polleta (l'equip degà de l'esport bocairentí), ha assolit els objetius esportius plantejats per la present campanya de jornades esportives al nostre poble. Si bé és cert que encara ens trobem al vell mig d´aquestes jornades , no dubteu en vore´ns a llocs d´honor , si més no aquest any , per el proper no podeu ni dubtar-ho.

Classificació "curricular" actual :

1.- Basket : 3ers.
2.- Futbet : Primer partit: 15-1 / Segon partit: 17-0. Total: 32 gols rebuts i 1 gol marcat. Rècord a la primera fasse del campionat en gols rebuts. Finalment, el gol average no ha sigut prou per permetre el passe a la segona fasse del campionat. Per molt poquet, esta vegada no ha estat possible.
Com podeu vore: tot un èxit per als components aquests resultats , que estic segur només son un xicotet avanç del que voreu el proper any , recordeu que farem el 20é aniversari. Només puc donar-vos l'enhorabona pels valors esportius, personals,humans,d´amistat , ... etc. que un equip com aquest transmet en cadascuna de les seues aparicions , així com al llarg de la seua història.
ALÇA L´ALETA POLLETA SPONZORIZED BY TRABUC D´OR .

ALL RIGHTS RESERVED.
Trabuc d´Or 1993






1 comentari:

Anònim ha dit...

encara que soles marcareu un gol, va ser el millor gol de tot el torneig

¡¡Menut golás, Tiraure!!