BENVINGUTS AL BLOC DE L´ESQUADRA "TRABUC D´OR"
EN LA FESTA I EN LA BROMA, SEMPRE ELS PRIMERS.
COM ELS MARROCS.

divendres, 28 de novembre del 2008

Aquest es el mes difícil!!!!!


A quin membre fa referència el geroglífic?????

dijous, 27 de novembre del 2008

PLAY MARROC-FINALS DE NOVEMBRE


Per unanimitat. El càsting de l'Esquadra Trabuc, aprofitant el final de novembre tan fred que està fent i mentre es vota la play marroc de desembre, ha escollit la Play Marroc de finals de novembre...Sabeu quí és?.... Endevina, endevinalla...i ara que fa fred, res millor que una dutxeta amb aigua calenteta...

dimecres, 26 de novembre del 2008

Avui doble geroglífic



Qui es qui?????......

dilluns, 24 de novembre del 2008

LA RETRETA




Va de bo.

La retreta 2009 ja no és un projecte.
Este Dissabte com tots sabíeu ja s'ha començat a treballar per a donar forma a la retrata 2009.
En la pròxima convocatòria agrairíem un nombre més gran d'afluència.

dilluns, 17 de novembre del 2008

diumenge, 16 de novembre del 2008

"HOY COCINO YO"...BY DROGUETA


Hi ha moltes formes de passar el diumenge...una d'elles és cuinar per a la família...inclús cuinar per als sogres...Huí diumenge ens ha sorprés amb esta imatge el nostre amic i membre de l'esquadra del Trabuc Javi Cantó "Drogueta", preparant una paelleta per a la família...Si ja havia demostrat la seua traça de cuiner al maset per als amics...huí els reporters del nostre blog l'han sorprés a la terrassa de sa casa...amb "les mans a la massa"....Esperem que la paella li haja eixit bona.

dimecres, 12 de novembre del 2008

EL SEGÜENT PREMIAT


Com no podia ser d'una altra forma.
Ací esta amb el micro a la mà,vestit de MARROC i delectant-nos amb un breu discurs al retirar el premi atorgat, el nostre gran cuiner el senyor: Xavier Pascual i Soler (ALICATES).


Enhorabona.

dilluns, 10 de novembre del 2008

PREMIS MICHElIN


Hui dilluns s'han començat a entregar els premis Michelin, com ja de tots és sabut l'esquadra esta d'enhorabona ja que diversos membres de l'esquadra han sigut premiats.


El primer membre a obtindre tan distingit premi ha sigut l'espectacular xef.


El senyor Javier Canto Vaño (el drogota).


Este premi ha sigut atorgat pel seu ja mundialment conegut menú davall en calories.


Enhorabona campió.

JEROGLÍFIC DEL MES!!


Qui es aquest component del trabuc d´or???

divendres, 7 de novembre del 2008

MALALTS DE FESTA

Ja és oficial dos membres de l'esquadra, (el Sr. VIcent. Ferre i el Sr. Xavier Parscual).
Han sigut els guanyadors del VII Concurs de Sainets fester 2008 convocat per l'Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai.
Enhorabona.

dimecres, 5 de novembre del 2008

PREMIS DE GASTRONOMIA

S'ha celebrat en la Filà dels Marrocs la Iª Edició dels Premis de Gastronomia Trabuc, uns premis de caràcter internacional que serviran per a proporcionar un reconeixement a la labor i l'ocupació de les tècniques gastronòmiques dels cuiners més destacats del panorama gastronòmic actual.

Dins del marc dels premis Trabuc s'han creat també els premis Espindarga, estos serviran per a reconéixer els professionals que han destacat al llarg de l'any en la comunitat Festera.
Els premis en qüestió, han sigut impulsats pel Govern de Massachussets amb la intenció de reconéixer la labor gastronòmica a nivell regional i internacional, en esta ocasió els premis han iniciat la seua primera edició realitzant un reconeixement a els grans cuiners, concretament als que han aconseguit 3 estreles MICHELET com Javi Drogueta, Xavier Alicates, Eduard Conill ( La Caixa ), Eduard Conill (Xilxes).
Enhorabona a els premiats, que amb les seues creacions ens acosten al limbe gastronòmic, sens dubte dia a dia, l’esquadra adquirix el protagonisme que es mereix dins del món gastronòmic.










Per a celebrar tan distingit premi, s'esta negociant amb la millor empresa de servicis hostalers perquè tinguem en exclusivitat esta meravellosa cambrera.

Advertència.

De ser possible que esta xica siga la que ens servisca el sopar a l'esquadra, només realitzarà servicis de cambrera.